Γιατί μου κόβεις το δρόμο;

Σχετικά άρθρα

Eikoniki-klisi-p1

Μου προκαλεί εντύπωση και αρκετό γέλιο το πως πολλοί αντιδρούν σε μια συνήθεια που απέκτησα τις τελευταίες μέρες! Να κουβαλάω μαζί μου τους γνωστούς γαϊδάρους (Street Panthers) και να στολίζω τους πραγματικά εκνευριστικούς οδηγούς που παρκάρουν όπου να ναι. Όχι δεν έχω πάρει μια 1000 αδα και δεν το κάνω από μόδα το κάνω γιατί εκεί που περπατώ (ναι είμαι πεζός και συνεχίζω να χρησιμοποιώ τα Μ.Μ.Μ χρόνια τώρα..όλους τους συνδυασμούς) δεν μπορώ να διασχίσω τον δρόμο – το πεζοδρόμιο.

Δεν κάνω επανάσταση – δεν θα αλλάξω κάτι, αλλά στους 2-3 καθημερινά (αν τυχει μπορεί και κανένας) το μόνο που θέλω να κάνω είναι να τους εκνευρίσω!!! Αλήθεια. Γιατί με εκνευρίζουν και αυτοί αντίστοιχα όχι όταν απλά παρατυπούν (δεν την έχω δει δικαστής του δρόμου) αλλά όταν προκαλούν την κοινή λογική!! Όταν βάζεις το μισό σου αμάξι πάνω σε γωνία πεζοδρομίου, που έχει ράμπα, που δεν μπορεί ο άλλος να περπατήσει γιατί θα πρέπει να ξαπλώσει στο παρμπρίζ. Δεν είμαι αλήτης (όπως πολλοί θα προτείνουν) να τους χαρακώσω το αμάξι, ούτε υπερβολικός να περπατήσω απο πάνω. Τα βρίσκω και τα 2 φτηνά και υπερβολικά, ιδιαίτερα το πρώτο. Απο την άλλη δεν έχω πρόβλημα πρωί πρωί να τον τιμήσω για την μαλακία του. Ναι φυσικά και υπάρχει ρίσκο, όπως πολλοί αναρωτιούνται ή λένε με ένα χαιρέκακο κακής ποιότητας χιουμορ “αν βγει έξω αν αν αν αν“. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι – εξάλλου αν φοβόμουν θα το έκανα βράδυ ή με πιο ύπουλο τρόπο.

Δεν έχω πρόβλημα να βρίσω τον κάθε μαλάκα ακόμα και όταν οδηγώ όπως χθες – που πάνω σε φανάρι που έστριβε (βγάζει στην Λ.Αθηνών) ήρθε με trailer βάρκας και πάρκαρε στην στροφή πάνω – καθώς τον έβλεπα να πετάει σάλια απο τα νεύρα του και να φουσκώνει την κοιλιά του – τον έβριζα πιο πολύ – γιατί απλά θέλω να τον εκνευρίσω. Αν έχω παραπάνω όρεξη μπορεί να πάω και στην τροχαία δίπλα και να κάνω καταγγελία – αν και μια φορά το προσπάθησα και ήταν πιο αργοί και από τον τραμ χαχα. Δεν θέλω να αλλάξω κάτι – γιατί ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας δεν αλλάζει. Αλλά θέλω να τον εκνευρίζω να του ανεβάζω την πίεση γι 2-3 λεπτά καθώς θα προσπαθεί να βγάζει ενα πορτοκαλί αυτοκόλλητο απο το τζάμι.

Οδηγώ και εγώ – σήμερα μετά από μια κοπιαστική προπόνηση – αφού χρησιμοποιώ το αμάξι έκανα μισή ώρα κύκλους για να βρω να παρκάρω επιλογές πολλές!

α) καβαλάω το πεζοδρόμιο έξω big time,

β) το βάζω στην θέση του ανάπηρου λίγο πιο πάνω,

γ) το ανεβάζω στην πλατεία.

Επέλεξα το να πάρω βαθιές ανάσες, να μουρμουρίσω και εγώ με την σειρά μου μέχρι να βρώ κάπου να παρκάρω – το λάθος πια στις μέρες μας όπως σωστά είπε ένας συνάδελφος – δεν είναι να πάρεις αμάξι, αλλά να πάρεις αμάξι ενώ δεν έχεις parking!

μπρρρ μπρρρρ καλά μου πορτοκαλί γαϊδούρια… ντε-ι ντε-ι ντε-ι.


[Source: JavaPapo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...