Έκθεση Φρανκφούρτης 2009: SEAT IBZ Sport Tourer Concept

Σχετικά άρθρα

SEAT IBZ Sport Tourer Concept Live at IAA 2009

Πολλές οι φήμες και οι teaser φωτογραφίες για το Ibiza ST που είδαμε μέσα στον τελευταίο χρόνο. Σήμερα η Seat παρουσίασε τον προπομπό του Ibiza ST (Station Wagon), το πρωτότυπο IBZ Sport Tourer Concept στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το πρωτότυπο έχει πολύ έντονο σχεδιασμό με τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, την μεγάλη πανοραμική οροφή, τον πίσω προφυλακτήρα με την ενσωματωμένη διπλή απόληξη της εξάτμισης, αλλά και τις ζάντες των 19 ιντσών να κλέβουν την παράσταση. Στο εσωτερικό το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό μόλις το αντικρίζεις είναι η λέξη ποιότητα. Το λευκό δέρμα συνδυάζεται αρμονικά με τον μπλε φωτισμό και με τις LCD οθόνες.

Μηχανικά το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με έναν 1.400αρη TSI απόδοσης 180 ίππων με ροπή 25 κιλά και αναμένεται να βγει σε έκδοση παραγωγής μέσα στο 2010. Αναλυτικό δελτίο τύπου και φωτογραφίες τόσο από το IBZ Sport Tourer Concept όσο και από το Leon Cupra R μπορείτε να βρείτε στην συνέχεια.

[Πηγή: Seat]

Δελτίο Τύπου

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...