Η Maserati GranCabrio το νέο αυτοκίνητο του Alonso

Σχετικά άρθρα

Από εκεί που οδηγούσε Renault Megane RS και Mercedes – Benz SLR 722 περίμενε κανείς o Ισπανός, μετά την μεταγραφή του στην Ferrari, να επιλέξει να οδηγεί μια Ferrari 458 Italia. Σωστά; Λάθος θα σου απαντήσω αφού ο Alonso επέλεξε να οδηγεί μια ολοκαίνουργια Maserati GranCabrio για τις καθημερινές του μετακινήσεις. Η επιλογή ήταν 100% δική του και επέλεξε το αυτοκίνητο σε χρώμα γκρι (Grigio Granito – Grey Granite) ενώ στο εσωτερικό συναντάμε διχρωμία στις δερμάτινες επενδύσεις με χρώμα μπεζ και μπορντό που ταιριάζει με την μαλακή αναδιπλούμενη οροφή.

Θυμίζω ότι η GranCabrio είναι στην ουσία η η ανοικτή έκδοση της GranTurismo και έχει σχεδιαστεί από τον οίκο Pininfarina. Το πρώτο 4-θέσιο cabrio της Maserati διαθέτει το μεγαλύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία του προσφέροντας άπλετο χώρο στους πίσω επιβάτες και μηχανικά εφοδιάζεται με τον V8 4.7 λίτρων κινητήρα της GranTurismo S απόδοσης 440 ίππων που συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με paddles στο τιμόνι.

Βέβαια ίσως ο Alonso έχει πάρει και μία 458 Italia αφού μέλος του forum FerrariChat φωτογράφησε μια λευκή (Bianco Fuji) 458 που έχει ραμμένο στο προσκέφαλο την υπογραφή και το όνομα του Alonso.

[Πηγή: Maserati | FerrariChat]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα