Σταματάμε για λίγο τη ροή ειδήσεων από το Παρίσι για να σου πούμε μερικές τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα Audi S1, Audi RS3, και Audi RS7 Sportback. Και ας τα δούμε ένα-ένα και οργανωμένα!

Το Audi S1 θα το δεις με τον γνωστό πλέον κινητήρα turbo των δύο λίτρων από το VW Golf GTI και πακέτο με 220ps για την περίσταση και προσθιοκίνητο μόνο!

Το Audi RS3 θα παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2011, ο κινητήρας θα προέρχεται από το Audi TT RS, με 2.5λίτρα turbo και 340 ίππους. Ο εμπρός προφυλακτήρας θα έχει τεράστιες εισαγωγές αέρα για την καλύτερη ψύξη του κινητήρα και τoυ intercooler ενώ ο πίσω προφυλακτήρας θα έχει στις άκρες του δύο διπλές απολήξεις εξατμίσεων. Και φυσικά θα είναι και quattro, ενώ οι ζάντες αλουμινίου θα είναι 19 ιντσών. Το RS3 θα επιταχύνει σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα για 0-100 km/h, ενώ η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h, αλλά οι τυχεροί κάτοχοι του θα έχουν την δυνατότητα να τον αφαιρέσουν με έξτρα χρέωση για να απολαμβάνουν την δύναμη του αυτοκινήτου τους μέχρι τα 280 km/h. Η τιμή του υπολογίζεται περίπου στα 49.000 ευρώ.

Το Audi RS7 Sportback θα παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2011 και θα κινείτε από ένα νέο 4 λίτρων bi- turbo κινητήρα με 550 καθαρόαιμα άτια. Οι τιμές θα ξεκινούν από 110.000 ευρώ περίπου και θα μπορεί να γίνει δικό σου από το τέλος του 2011.

Αυτά είναι τα νεότερα απο τα headquorters της Audi και επιστρέφουμε ξανά στη ροή ειδήσεων απο το Παρίσι με πολλά και ενδιαφέροντα νέα.


[Πηγή: Audi]