Ενθουσιασμένος ο Hamilton με την MP4-26

Σχετικά άρθρα

Στο εργοστάσιο της McLaren στο Woking της Αγγλίας, όπως και σε όλα τα εργοστάσια, οι μηχανικοί δουλεύουν πολύ σκληρά για το μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς.

Ο Lewis Hamilton μιλάει για το νέο μονοθέσιο της McLaren, την MP4-26. O Βρετανός λέει ότι είναι ήδη εντυπωσιασμένος με τα πρώτα βήματα εξέλιξης που έχουν γίνει.

Ο Hamilton, όμως, πέρασε τη Δευτέρα στο Woking, κάνοντας εικονικές δοκιμές με την MP4-26. Φυσικά για το 2011, ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιστροφή του K.E.R.S, αλλά και η κινούμενη πίσω πτέρυγα.

“Πολλές ιδέες και πολλές βελτιώσεις”, είπε ο πρωταθλητής του 2008 στο Twitter του. “Οδήγησα το νέο αυτοκίνητο και είμαι χαρούμενος. Το K.E.R.S και η κινούμενη πίσω πτέρυγα είναι λίγο παράξενα, αλλά νιώθω σαν στο σπίτι μου. Το δικό μας K.E.R.S είναι το καλύτερο, και θα πρέπει να μας δώσει πολλά.”

Το 2009, το μονοθέσιο της McLaren ήταν πολύ πίσω σε απόδοση, όμως το σύστημα ανάκτησης ενέργειας της Mercedes (που χρησιμοποιεί η McLaren) ήταν το καλύτερο του grid, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το 2011, αν σκεφτεί κανείς ότι το σύστημα θα είναι το ίδιο με αυτό του 2009. Μικρό πλεονέκτημα για τη McLaren; Μάλλον ναι.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα