Μια μέρα προτού παρουσιαστεί επίσημα, διέρρευσαν φωτογραφίες από το ολοκαίνουργιο A6. Από τις φωτογραφίες συμπεραίνει εύκολα κανείς, ότι η νέα γενιά του A6 διατηρεί τις γραμμές του απερχόμενου μοντέλου, με το νέο να έχει επιθετικότερο μπροστά μέρος θυμίζοντας αρκετά αυτό του A7. Μηχανικά αναμένεται να φορά μια μεγάλη γκάμα βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων. Ανάμεσα τους θα είναι ο ατμοσφαιρικός FSI 2.8 λίτρων με 208 άλογα, ο 3.0λιτρος TFSI με τα 300 άλογα, ο 2.0λιτρος με 163 και 177 άλογα καθώς και ο 3.0λιτρος TDI με 204 και 245 άλογα.

Σίγουρα ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω, ενώ το εσωτερικό του είναι πολύ όμορφο και αρκετά χρηστικό, με την μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα να φαίνεται ότι αναδύεται μηχανικά μέσα από το ταμπλό. Στη συνέχεια δες τις φωτογραφίες αλλά περισσότερα θα μάθουμε αύριο όπου η Audi θα δώσει στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες για το νέο της μοντέλο.

[Πηγή: Autoblog.nl]

  • Greg

    Πανεμορφη η νεα ναυαρχιδα της ΑUDI απο το λιγο που μπορεσαμε να διακρινουμε, περιμενουμε να δουμε περισσοτερες φωτο και βιντεο απο το δημιουργημα της ΑUDI γιατι δυστυχως μονο αυτο μπορουμε να κανουμε με αυτοκινητα σαν το Α6 …να τα ονειρευομαστε μονο..αυτο δεν κοστιζει ακριβα…

  • maria

    ……κ σε υβριδική η κούκλα!:-D