Ο Sebastian Vettel καλύτερος για το 2010

Σχετικά άρθρα

Την Κυριακή στο ξενοδοχείο Grosvenor House του Λονδίνου έλαβαν χώρα τα βραβεία του περιοδικού Autosport. Υπήρχαν διάφορες κατηγορίες και διάφορα βραβεία.

Θα ξεκινήσω από τον καλύτερο οδηγό ή αν θέλετε τον διεθνή οδηγό αγώνων για το 2010. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Sebastian Vettel. Ο Vettel δήλωσε πως ήταν ήταν πολύ καλό που πανηγύρισε με την ομάδα για τα επιτεύγματά του.

“Χθες είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά με τα παιδιά από την ομάδα στο Λονδίνο, και ήταν πολύ ιδιαίτερη γιατί βρίσκομαι σε όλο το πλανήτη μετά από τον αγώνα του Abu Dhabi. Είναι υπέροχο να είμαι πίσω και να μπορούμε να γιορτάσουμε”, είπε ο Vettel.

Ο 3 φορές πρώην πρωταθλητής της Formula 1, Sir Jackie Stewart, και ο οδηγός με τις περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες Formula 1, Rubens Barrichello ήταν οι δύο παραλήπτες του βραβείου Gregor Grant, ως αναγνώριση για όσο έχουν προσφέρει στο άθλημα.

Ο Stewart δήλωσε: “Ήξερα τον Gregor, ήταν ένας μεγάλος αφηγητής, και είναι μεγάλη τιμή να πάρεις αυτό το βραβείο.”

Στα υπόλοιπα βραβεία της βραδιάς, ο οδηγός της Formula Renault UK, Lewis Williamson, κέρδισε το βραβείο Autosport BRDC και ένα τεστ με την McLaren. Ο Kamui Kobayashi ανακηρύχθηκε rookie της χρονιάς, καλύτερο αυτοκίνητο φυσικά η καταπληκτική Red Bull RB6 του Adrian Newey, και το βραβείο για πρωτοπορία της χρονιάς, κέρδισε η McLaren Mercedes γα το ευφυέστατο σύστημα F-Duct.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: FRED DUFOUR/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr