Μακάρι να ήταν πλάκα αλλά δεν είναι! Η Paris Hiltonναι, καλά κατάλαβες– ετοιμάζει την δική της ομάδα στο MotoGP. Πως έγινε αυτό θα αναρωτιέσαι, όπως αναρωτήθηκα κι εγώ. Άραξε και θα σου πώ την ιστορία! Όλα ξεκίνησαν σε ένα πάρτυ (μάλλον αρχίζεις ήδη να καταλαβαίνεις…) ή καλύτερα μια σειρά απο πάρτι που φέρουν το όνομα SuperMartxé VIP (δεν ξέρω τι σημαίνει και ειλικρινά δεν θέλω να μάθω…) όπου η Paris τους έκανε την τιμή να παρευρεθεί. Εκεί σε μια συζήτηση ανάμεσα σε σφηνάκια και χορό της πρότειναν την ιδέα, κρατώντας ανα χείρας τα συμβόλαια! Η Paris ενθουσιάστηκε με την ιδέα και για μια στιγμή ξέχασε ότι το… σκυλί μας και την υπογραφή μας δεν τα βάζουμε όπου βρούμε! Πήρε το στυλό και χωρίς δεύτερη σκέψη… την έβαλε όπου βρήκε!

Τώρα επειδή ξέρω ότι αγχώθηκες, κάτσε να σου πώ ότι όχι… ευτυχώς, δεν θα τρέχει αυτή στους αγώνες (αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν είμαι σίγουρος αν αυτή το ξέρει…) αλλά ούτε καν θα τρέχει… την ομάδα! Αυτά θα τα αναλάβει η By Queroseno Racing και ο Ricard Jové, ενώ στους αγώνες θα τρέξουν οι Sergio Gadea και Maverick Viñales (τους φαντάζεσαι ντυμένους με ροζ στολές, πάνω σε μηχανές βαμμένες με animal print, ή ακομα χειρότερα το ανάποδο;)! Η Paris θα παρακολουθεί την ομάδα της απο μακρυά και ήδη στην αντζέντα της έχει σημειώσει πέντε αγώνες στους οποίους θα παρευρεθεί.

Στα έχω γράψει όσο πιο αναλυτικά μπορούσα, για να μην νομίζεις ότι τα βγάζω απο το μυαλό μου ή ότι σου κάνω πλάκα! Μη τσιμπιέσαι, δεν είναι εφιάλτης! Τώρα μένει να δώ τη Victoria Beckham στη Formula 1 και τη Lindsay Lohan να κατεβαίνει με φτιαγμένο αυτοκίνητο για κόντρες τα βράδια στο L.A! Θα γραφα και για τη Kim Kardashian αλλά αυτές τις μέρες ασχολείται με φιλανθρωπικό έργο για την καταπολέμηση του AIDS και έτσι την γλίτωσε! Τα πα και ξέσκασα! Σειρά σου τώρα…


[Πηγή: MotoGP | Photo Copyright: Stephen Lovekin/Getty Images]