Ο οδηγός του WRC, Petter Solberg, γνωστός και ως “Hollywood” για πρώτη φορά μας δείχνει την συλλογή των αυτοκινήτων του στο σπίτι του στη Φιλανδία Σουηδία. Φυσικά μέσα στο γκαράζ μην περιμένεις πανάκριβα supercar αφού ο Φιλανδός λατρεύει τα rally cars. Τι αυτοκίνητα συναντάμε μέσα στο γκαράζ του;

Καταρχήν έχει το συλλεκτικό Subaru Impreza WR1 Petter Solberg edition, το πρώτο από τα 555 που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία της Subaru με την Prodrive ώστε να γιορτάσουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα οδηγών που κατέκτησε ο Solberg το 2003. Υπάρχει επίσης ένα ροζ Volvo το οποίο άνηκε στον πατέρα του και το είχε οδηγήσει στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα Rallycross του 1980. Υπάρχουν ακόμη ένα Volvo 240, το οποίο το απέκτησε από τον μεγάλο του αδερφό, μια Jaguar, μια Porsche GT3 RS, το αγωνιστικό Citroen Xsara, το Subaru Impreza με το οποίο πήρε την νίκη στο rally της Μεγάλης Βρετανίας το 2002 καθώς και μια Lotus Seven η οποία ανακατασκευάζεται αυτή την στιγμή. Έχει ακόμη μια άσπρη Porsche GT3 RS αλλά βρίσκεται στο Μονακό.

Στο video αποκαλύπτει ότι ετοιμάζει ένα αυτοκίνητο για την ανάβαση στο Pikes Peak αλλά και ότι περίμενε ένα σημαντικό τηλεφώνημα για το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά στο WRC.

[Πηγή: YouTube]