Αντεπίθεση ετοιμάζει ο Lewis Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008, Lewis Hamilton, δηλώνει πως τα προβλήματα στην προσωπική του ζωή συνέβαλαν στην αποτυχία να πάρει τον 2ο του τίτλο στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ωστόσο, είπε πως το 2011 θα προσπαθήσει να τα διώξει όλα αυτά.

Ο Βρετανός δεν διευκρίνισε τι ακριβώς τον απασχολούσε, αλλά τον Μάρτιο ο Lewis Hamilton επέλεξε να μην έχει στο πλευρό του τον πατέρα του σαν manager. Ο οδηγός της McLaren δήλωσε:

Στην προσωπική μου ζωή τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά όσο ήταν στο παρελθόν και αυτό ήταν ένας συνδυασμός από διάφορα πράγματα που με περιβάλουν. Δεν είναι μόνο να φτάνεις στην πίστα και να οδηγείς, είναι και οι εμφανίσεις σου, οι εναλλαγές στη διάθεσή σου, οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, οι οικογένειά σου και οι φίλοι σου και ο χρόνος που μπορείς να αφιερώσεις γι’ αυτούς και η σχέση που έχεις μαζί τους.

Από τη στιγμή που κάποια πράγματα είναι εκτός και εσύ δεν έχεις όλα τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους, είναι πολύ δύσκολο να έχεις μια εύκολη ζωή. Θεωρώ πως το κλειδί είναι να βάλεις όλα τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους.

Το 2010 ο Hamilton τερμάτισε 4ος στο πρωτάθλημα, 16 βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή Sebastian Vettel.

Πέρασε καιρός από τότε που τερμάτισα εκτός 3αδας στο πρωτάθλημα. Η 4η θέση δεν είναι κάτι που με κάνει περήφανο. Είχαμε μερικούς άσχημους αγώνες που έχασα βαθμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να με βάλουν σε πιο ισχυρή θέση για την διεκδίκηση του τίτλου.

Για το 2011 ο Βρετανός λέει πως θα πάρει έμπνευση από έναν άλλο κορυφαίο αθλητή που δεν είχε και την καλύτερη χρονιά. Τον Tiger Woods.

Κοιτάζω να μοιάσω στον Tiger Woods. Βλέπω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης γκολφ. Είναι ένας πλήρης θρύλος.

Είχε και αυτός πολλά πράγματα που τον σημάδεψαν , αλλά εξακολουθεί να παίζει εξαιρετικά. Αλλά είχε μια κακή χρονιά, όπως και άλλοι άνθρωποι. Παίζω γκολφ και μου αρέσει να κερδίζω. Όταν τα κάνει όλα σωστά είναι καταπληκτικός.

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: REUTERS/Stefan Wermuth]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα