Τον Xzibit φαντάζομαι ότι τον γνωρίζετε οι περισσότεροι από εσάς. Ο κατά κόσμον Alvin Joiner, rapper και παρουσιαστής της εκπομπής Pimp My Ride φαίνεται ότι έχει πρόβλημα με την εφορία αφού χρωστά σε αυτή περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν φταίει αυτός που δεν μπορεί να πληρώσει το πρόστιμο, αλλά η ακύρωση της εκπομπής Pimp My Ride.

Από τα φορολογικά του στοιχεία φαίνεται ότι αυτό που ισχυρίζεται έχει βάση αφού κατά το 2007 που η εκπομπή ακόμη παιζόταν, ο Joiner είχε έσοδα της τάξης των $497.175 ενώ το 2008, όταν σταμάτησε η εκπομπή, τα έσοδα του ήταν μόλις $67.510.

Ήδη ο Xzibit έχει κάνει δύο φορές αίτηση πτώχευσης μέσα στο 2009 αλλά και οι δύο απερρίφθησαν. Το καλοκαίρι του 2009 ο rapper φαίνεται να είχε στην κατοχή του περιουσιακά στοιχεία ύψους περίπου $739.433, αλλά εκείνη την περίοδο χρωστούσε στην εφορία του 1.4 εκατομμύρια δολάρια.

Επίσης από τα αρχεία φαίνεται ότι ο Xzibit κατά την διάρκεια που γυριζόταν το Pimp My Ride δεν είχε στην κατοχή του αυτοκίνητο αλλά νοίκιαζε ένα Range Rover με leasing έναντι του ποσού των $2.230 τον μήνα.

[Πηγή: DetNews]