Rosberg: Περισσότερα από το να νικήσω τον Schumacher

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται πως ο Nico Rosberg δεν φοβάται από τις δηλώσεις του Schumacher περί κατάκτησης του 8ου τίτλου. Ο δηλώνει πως θα ήταν ωραίο συναίσθημα να νικήσει και πάλι τον Schumi, αλλά αυτός δεν είναι ο μοναδικός του στόχος για το 2011.

Το 2010, ο Rosberg τερμάτισε 7ος στην τελική βαθμολογία, 70 βαθμούς πάνω από τον ομόσταβλό του, που δεν σίγουρα δεν έκανε καλή σεζόν. Ο Γερμανός δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα Stuttgarter Zeitung:

Φυσικά και θα ήταν ωραίο να τελειώσω την χρονιά μπροστά από τον Michael Schumacher για άλλη μια φορά. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για το νέο αυτοκίνητο, οπότε όλα θα είναι καλύτερα.

Η αισιοδοξία στην Mercedes για το 2011 είναι αρκετή, και μένει να δούμε πόσο ανταγωνιστική θα είναι η W02, που ξεκίνησαν να τη δημιουργούν πολύ πιο πριν από τις κύριες αντιπάλους τους, Red Bull, McLaren και Ferrari, που πάλευαν για το πρωτάθλημα μέχρι το GP του Abu Dhabi. Η παρουσίαση της W02 θα γίνει στη 1 Φεβρουαρίου στη Βαλένθια.

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: JUNG YEON-JE/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα