Με KERS στη Μαλαισία η Red Bull

Σχετικά άρθρα

Η RBR δεν χρησιμοποίησε το KERS στον αγώνα της Αυστραλίας, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί στον επόμενο αγώνα που θα γίνει στη Μαλαισία. Μπορεί το Albert Park να μην ευνοεί τόσο πολύ τη χρήση του, αλλά η πίστα της Sepang με τις 2 μεγάλες ευθείες “επιβάλει” την ύπαρξη των 82 επιπλέον αλόγων. Ο αγωνιστικός διευθυντής της αυστριακής ομάδας, Christian Horner, δήλωσε:

Θα έχουμε το KERS στη Μαλαισία. Ήταν πολύ οριακή απόφαση για την Αυστραλία. Στη Μαλαισία υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι την πρώτη στροφή και είμαστε πρόθυμοι να το βάλουμε στο αυτοκίνητο.

Ο Helmut Marko, γνωστός υποστηρικτής του Vettel και αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull, τόνισε ότι η RB7 μπορεί να είναι πιο γρήγορη απ’ ότι στην Αυστραλία και χωρίς το KERS. Για πρώτο αγώνα της χρονιάς και τον οδηγό του είπε:

Ο Sebastian καθόρισε το ρυθμό, σύμφωνα με τους αντιπάλους του, και ειδικά τον Hamilton. Θέλαμε μια διαφορά για ένα pit stop ή στην περίπτωση που έβγαινε το αυτοκίνητο ασφαλείας. Τελικά απλά προστάτεψε τα ελαστικά του. Εξακολουθούμε να έχουμε κάτι περισσότερο στο αυτοκίνητο.


[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Red Bull Racing/Robert Cianflone/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα