FIA: Νόμιμη η εμπρός πτέρυγα της Red Bull

Σχετικά άρθρα

Η συζητήσεις γύρω από τη νομιμότητα της εμπρός πτέρυγας της RB7 έχουν αρχίσει μετά από τον αγώνα της Αυστραλίας. Το αυστριακό μονοθέσιο ήταν το ταχύτερο και πολλοί πιστεύουν πως το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ευελιξία της εμπρός αεροτομής. Ωστόσο, το αφτί των ανθρώπων της Red Bull δεν ιδρώνει γιατί είναι σίγουροι πως το μονοθέσιο τους είναι 100% εντός των κανονισμών.

Ο Charlie Whiting, τεχνικός έφορος της FIA, δήλωσε επίσημα πως η RB7 είναι νόμιμη, βάζοντας ταφόπλακα στις ελπίδες των ομάδων για περαιτέρω εξέταση του αυτοκινήτου.

Δεν βρήκαμε τίποτα ασυνήθιστο. Το αυτοκίνητο είναι εντάξει.

Όλοι παραδέχονται την ανωτερότητα της RBR, και έμμεσα την ιδιοφυΐα του Adrian Newey. Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes GP, Norbert Haug δήλωσε:

Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε ένα αυτοκίνητο να έχει τόσο μεγάλη διαφορά. Ακόμα και αν δεν είχαμε προβλήματα, το μόνο που θα κάναμε ήταν να θαυμάζουμε από μακριά την Red Bull.

[Πηγή: motorsport | Photos copyright: Red Bull Racing/Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...