Ποιος δεν θα ήθελε να έχει στην κατοχή του μια Ford Mustang του 1969. Ειδικά αν η Mustang ήταν η Boss 429 τότε καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα σπάνιο μοντέλο. Μια τέτοια λοιπόν πωλείται στο eBay η οποία συν της άλλης έχει διανύσει μόλις 4.405 μίλια (7.089 χμ) και φυσικά δεν έχει ποτέ ανακατασκευαστεί. Το αυτοκίνητο φυλάσσεται συνεχώς σε γκαράζ με τα ελαστικά του να μην έχουνε αλλαχθεί ποτέ. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, το αυτοκίνητο φορά τον “S” κινητήρα ο οποίο είχε τοποθετηθεί σε μόλις 279 αυτοκίνητα.

Ο τωρινός ιδιοκτήτης του, αγόρασε το αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση του 2007 και δηλώνει ότι το αυτοκίνητο είχε συμμετάσχει σε μερικούς αγώνες στο παρελθόν, νικώντας μάλιστα και μερικούς από αυτούς. Πάμε τώρα στην τιμή; Αξίζει λες τις 550.000 δολάρια που ζητά;

[Πηγη: eBay]

 

 • Πανέμορφο αμάξι!!! Τα χρήματα είναι σχετικά ο καθένα ζητάει όσο γουστάρει… θα βρεθεί κανένα πετρελαιας απο το Texas και θα το πάρει.

  • Ε ναι, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος για να το πάρει, δεν τίθεται θέμα, απλά αναρωτιέμαι αν τα $550.000 όντως τα αξίζει

 • LJ

  Ωραιο addition για το garage του καθε συλεκτη.

  • Και για βόλτες το αυτοκίνητο τα σπάει!!! είναι κρίμα τέτοιο αυτοκίνητο να μένει κλεισμένο σε ένα γκαράζ!

 • John_rx7

  Υπεροχο κ σε τελεια κατασταση! Επισης ειναι πολυ σπανιο, ΑΛΛΑ τα λεφτα του δεν τα αξιζει. Στη μιση τιμη βρισκεις τον πραγματικο θρυλο των muscle cars (Plymouth Superbird) κ σε αριστη καταστση αν ψαξεις σωστα..