Spy Photos: Audi RS/ S Q5

Σχετικά άρθρα

Οι πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης έκδοσης του Q5 είναι γεγονός. Η Audi έχει εδώ και καιρό κατοχυρώσει τα ονόματα SQ5 και RSQ5 και έτσι ξεκίνησε τις δομικές. Το αυτοκίνητο πιάστηκε από φωτογράφους να δοκιμάζεται λίγο έξω από τις εγκαταστάσεις του τμήματος RS της Audi στην πόλη Heilbronn και φορά σηματάκια TDI Quattro για να μην τραβήξει τα βλέμματα. Οι 4πλες απολήξεις των εξατμίσεων όμως το πρόδωσαν καθώς και οι ζάντες, αφού είναι oi χαρακτηριστικές που χρησιμοποιεί η Audi στις δοκιμές των RS και S μοντέλων της.

Μηχανικά τι μπορεί να κρύβεται κάτω από το καπό είναι κάτι μου μόνο οι μηχανικοί της Audi το γνωρίζουν. Πίσω στο 2009, η Audi είχε παρουσιάσει το Audi Q5 Concept στην ετήσια συνάντηση μελών και φίλων της VW και Audi στο Wörthersee της Αυστρίας . Το αυτοκίνητο φορούσε τότε τον 3.0 λίτρων TFSI V6 κινητήρα απόδοσης 408 ίππων με 500 Nm ροπής. Λογικά η έκδοση S Q5 θα φορά τον 2.0-λιτρο TFSI που θα αποδίδει γύρω στα 260-280 άλογα, ενώ το RS Q5 θα φορά τον 3.0 λίτρων TFSI V6 κινητήρα του Audi S4 απόδοσης 333 ίππων με 44 κιλά ροπή. Υπομονή, στο μέλλον θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, λογικά τα αυτοκίνητα θα παρουσιαστούν μέσα στο επόμενο έτος.

[Πηγή: World Car Fans | Photo Copyright: Autoscoop.biz]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...