Και σε έκδοση CSL η BMW 1-Series M Coupe; [w/video]

Σχετικά άρθρα

Το ότι η BMW 1-Series M Coupe είναι γρήγορη το έχουμε δει πολλές φορές. Ρίχνει σε χρόνο μάλιστα ακριβότερα αυτοκίνητα ακόμη και την μεγάλη αδερφή M3. Υπάρχει όμως περίπτωση να γίνει ακόμη γρηγορότερη αφού σύμφωνα με τον product manager της BMW Αγγλίας James Morrison, ίσως βγει και έκδοση CSL για την νέα μικρή Μ, μιας και η απήχηση που είχε η 1-Series M Coupe ήταν μεγαλύτερη από αυτή που περίμεναν οι άνθρωποι της BMW. Αρχικά αναφέρει ότι όταν είχαν αρχίσει να αναπτύσσουν την 1-Series M Coupe ήταν επιφυλακτικοί για την πορεία που θα είχε και δεν πίστευαν ότι θα έχει τόσο μεγάλη απήχηση από το κοινό.

Το μόνο που κρατάει πίσω την παραγωγή της είναι η ακριβή τιμή που θα έχει η BMW 1-Series M Coupe CSL. Όπως και να έχει θα δείξει το μέλλον αν τελικά οι Γερμανοί θα πάρουν την απόφαση να βγάλουν την εν λόγω έκδοση στη παραγωγή. Τέλος δες ένα video της που έβγαλε η BMW Αγγλίας ως μέρος του promo της στην Μεγάλη Βρετανία.



[Πηγή: bimmerfile]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...