Ξεκίνησε σήμερα στο Λονδίνο το Gumball 3000 για φέτος. Ο θεσμός που ξεκίνησε το 1999 από τον Maximillion Cooper αποτελεί ένα “rally” στο οποίο οι πλούσιοι συμμετέχοντες παίρνουν τα supercars τους και κάνουν μια διαδρομή 3.000 μιλίων περίπου (4.828 χλμ) για την οποία κάθε χρόνο επιλέγεται διαφορετική διαδρομή. Φυσικά τα πρόστιμα και οι κατασχέσεις αυτοκινήτων πέφτουν βροχή από την αστυνομία για υπερβολική ταχύτητα αλλά ποιος νοιάζεται; Είπαμε τα χρήματα για αυτούς τους ανθρώπους έχουν μια διαφορετική αξία. Το 2007 η εκδήλωση είχε διακοπεί λόγω ενός δυστυχήματος στο οποίο έχασαν την ζωή τους 2 άτομα.

[tabs slidertype=”left tabs” fx=”fade”][tabcontainer] [tabtext]Video 1[/tabtext] [tabtext]Video 2[/tabtext] [tabtext]Video 3[/tabtext] [tabtext]Video 4[/tabtext] [tabtext]Video 5[/tabtext] [tabtext]Video 6[/tabtext] [tabtext]Video 7[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [/tabcontent] [/tabs]

Τα αυτοκίνητα αφού περάσουν από το Παρίσι, την Βαρκελώνη, το Μονακό, την Βενετία και το Βελιγράδι, θα φτάσουν στην Κωνσταντινούπολη την 1η Ιουνίου. Αναλυτικά την πορεία τους μπορεί να την διαβάσεις στο επίσημο site του Gumball 3000 ενώ πολλές φωτογραφίες, video και τελευταία νέα θα βρεις στο επίσημο fansite .

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Γιώργος (aka Gazokiller) όπου μας έστειλε live φωτογραφίες από τα supercars. Εκεί ήταν παρόν και ένας γνωστός σου, ο David Hasselhoff, ναι ο πρωταγωνιστής του ΚΙΤΤ αλλά και του Baywatch. Enjoy! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Γιώργο για τις φωτογραφίες!

[Photo Copyright: Autoblog.gr]