Το ότι η Aston Martin V12 Zagato θα λάβει μέρος το Σάββατο 28 Μαΐου στον 4-ωρο αγώνα VLC στο Nurburgring καθώς επίσης και στον 24-ωρο αγώνα αντοχής της θρυλικής πίστας στις 25 και 26 Ιουνίου, είναι κάτι που το μάθαμε όταν αυτή παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή. Έχεις την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο δεν θα φορέσει αγωνιστική περιβολή για να λάβει στους αγώνες αυτούς;

Το Car έχει την πρώτη φωτογραφία της αγωνιστικής έκδοσης της Aston Martin V12 Zagato. Το αυτοκίνητο θα είναι είναι βαμμένο πορτοκαλί και θα διαθέτει μια τεράστια πίσω αεροτομή καθώς και μπροστά carbon spoiler. Στον 24-ωρο αγώνα μάλιστα λάβουν μέρος 2 αυτοκίνητα. O CEO της Aston Martin, Ulrich Bez δήλωσε:

Ο 24-ωρος αγώνας είναι το απόλυτο οδηγικό τεστ και ταιριάζει απόλυτα με την V12 Zagato. Ενώ συμπλήρωσε ότι ίσως τελικά η Aston Martin V12 Zagato βγει σε περιορισμένη παραγωγή. Με βάση της αντιδράσεις των πελατών μας ευελπιστούμε ότι θα μπορούμε να προσφέρουμε μια μικρή περιορισμένη παραγωγή της V12 Zagato το συντομότερο δυνατό.

[Πηγή: Car Magazine]