Club: BMWforum

Σχετικά άρθρα

Μετά απο σχεδόν ένα χρόνο, έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε μια ακόμα ελληνική διαδικτυακή κοινότητα φίλων αυτοκινήτου, και αυτή τη φορά ο λόγος είναι για το BMWforum. Το BMWforum αποτελεί μια online κοινότητα κατόχων και φίλων οχημάτων ΒΜW. H κοινότητα του, χαρακτηρίζεται από ανθρώπους όπου εκτός από την κοινή τους αγάπη και πάθος για την διάσημη φίρμα, μοιράζονται και την ανάγκη για ουσιαστική ενημέρωση πάνω σε τεχνικά –και όχι μόνο– θέματα.

Στόχος του club είναι η ελληνική κοινότητα κατόχων να αποκτήσει έναν χώρο συζήτησης αντάξιο του ονόματος της εταιρίας και του προφίλ των κατόχων της. Το BMWforum, με 6 χρόνια παρουσίας στο web χαρακτηρίζεται απο το κατ’εξοχην τεχνικό και σοβαρό του ύφος όπως επίσης και την πλούσια βάση συζητήσεων του. Μια βάση με τεχνικό, τεχνολογικό και οδηγοκεντρικό περιεχόμενο. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθάει και η ενεργή παρουσία ανθρώπων με ουσιαστικές τεχνικές και μηχανολογικές γνώσεις, το οποίο σημαίνει πως όποιο και να είναι το θέμα της συζήτησής, δεν θα τα βρείς σκούρα.

Τα μελη του club έχουν πρόσβαση σε ενημερωτικό portal με νέα για την αγαπημένη τους φίρμα, έχουν το δικό τους εικονικό garage όπου μπορούν να μοιραστούν φωτογραφίες του οχήματος τους, έχουν την δυνατότητα να αναδειχθούν «οχήματα» του μήνα τα όποια κερδίζουν διάφορα δώρα, τυγχάνουν ειδικώνπροσφορών από συμβεβλημένους εμπόρους, συμμετέχουν στις ομάδες κοινωνικής δικτύωσης του φόρουμ και πολλά άλλα τα οποία παρέχονται εντελώς δωρεάν όπως και η εγγραφή στο φόρουμ. Σίγουρα αξίζει να το επισκευτείς αν είναι λάτρης της Βαυαρικής φίρμας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα Γιάννενα κατακλύστηκαν από Ferrari

Οι ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου και διασημότερου Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, "Passione Rossa" ήρθαν στην Ελλάδα, με τα αυτοκίνητα να βρίσκονται στο Epirus...

Η πανελλήνια συνάντηση του ελληνικού KIA Club

Το ελληνικό Club ιδιοκτητών της Kia όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργάνωσε την πανελλήνια συνάντησή του όσο και την φετινή Φωκιωνάδα. Κάθε χρόνο ένας...