Ο εφιάλτης των ασφαλιστικών: 19 Paganis σε περιοδεία στην Ιταλία (pics+vid)

Σχετικά άρθρα

paganis-italy-tour-event-2016-14

Τα πράγματα που σου κάνουν ομορφότερη τη ζωή, είναι ακόμη πιο όμορφα όταν τα μοιράζεσαι με εκείνους που έχουν τις ίδιες “ανησυχίες” με σένα. Άλλωστε αυτό είναι και ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου. Να μοιράζεται όμορφες στιγμές με άλλους.

paganis-italy-tour-event-2016-7

Αυτός είναι και ο λόγος που οι πιο ιδιαίτερες εταιρείες του χώρου της αυτοκίνησης, δεν αφήνουν την σχέση τους με τον πελάτη στα στενά όρια των πωλήσεων ή της μετέπειτα συντήρησης, αλλά προχωρούν και ένα βήμα παραπέρα, διοργανώνοντας ιδιαίτερα events για εκείνους που προτίμησαν την φίρμα τους. Έτσι ο κάθε τυχερός μπαίνει σε έναν ξεχωριστό κόσμο, που του προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Το είδαμε πριν λίγο καιρό με την Bugatti, πάμε τώρα να το δούμε και με μια άλλη ξεχωριστή ιταλική φίρμα, την Pagani.

paganis-italy-tour-event-2016-5

Νομίζω δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η ιταλική φίρμα πέρασε στα χέρια των υιών Christopher και Leonardo Horacio. Και ίσως δεν είναι συνηθισμένο, αλλά αυτοί κατάφεραν να 5-πλασσιάσουν (!) τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, επεκτείνοντας παράλληλα την φίρμα τους ανά την υφήλιο. Μάλιστα, με την έλευση της Huayra, κατάφεραν να κάνουν την, άλλοτε μικρή, Pagani, έναν πολύ δυνατό παίχτη στα λεγόμενα πλέον hypercars.

paganis-italy-tour-event-2016-25

Μαζί λοιπόν με την εταιρεία, όπως ήταν αναμενόμενο, μεγάλωσε και το ετήσιο event που διοργανώνει κάθε χρόνο το καλοκαίρι στην Ιταλία. Φέτος, εκτός των άλλων, συμμετείχαν 19 Paganis, που ξεσήκωσαν τα πάντα με το πέρασμα τους, αφήνοντας σε μας πανέμορφες εικόνες στα ειδυλλιακά τοπία της ιταλικής ύπαιθρο! Απόλαυσε το βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα