Ecclestone: Δε θα γίνει αγώνας στο Μπαχρέιν! [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Οι εξελίξεις για το Grand Prix του Μπαχρέιν συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι ομάδες έστειλαν επιστολή στη FIA και FOTA, λέγοντας πως δεν θέλουν να γίνει ο αγώνας στο Σακχίρ, με τον Bernie Ecclestone να αλλάζει άποψη και είναι μαζί με τις ομάδες.

Τώρα, ο Βρετανός δηλώνει στο BBC Sport ότι η κατάσταση στο Μπαχρέιν δεν είναι κατάλληλη για τη διεξαγωγή αγώνα. Επίσης, υπογραμμίζει πως για να υπάρξει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα, θα πρέπει να υπάρξει η σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων της Formula 1.

Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να επανέλθουμε στο μέλλον, αλλά, φυσικά, δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή. Το καλεντάρι δεν μπορεί να επαναπρογραμματιστεί χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων.

Ο Paddy Lowe, τεχνικός διευθυντής της McLaren, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι ομάδες δε θέλουν να επιβαρυνθεί το πρόγραμμα.

Ο λόγος που οι ομάδες είναι πολύ αναστατωμένες με τον Δεκέμβριο είναι γιατί είναι μια τεράστια δέσμευση για τα παιδιά που πηγαίνουν στους αγώνες. Και αυτό είναι συνήθως όταν κάνουν τις διακοπές τους.

Όλα δείχνουν ότι τα κόκκινα φώτα του Σακχίρ θα σβήσουν ξανά το 2012.

Update: Προστέθηκε το επίσημο έγγραφο με την αναφορά της FIA για την κατάσταση στο Μπαχρέιν.

FIA Bahrain Report FULL

[Πηγή: BBC Sport | Photo copyright: John Moore/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...