Maxximus LNG 2000, Αμερικάνικο supercar 1.500 ίππων με φυσικό αέριο

Σχετικά άρθρα

Το Maxximus G-Force σου θυμίζει κάτι; Αν όχι να σου πω ότι ήταν ένα supercar 1600 ίππων που κάνει τα 0-60 mph (96 χλμ/ώρα) σε 2.0 δευτερόλεπτα. Το επόμενο μοντέλο της εταιρίας λέγεται Maxximus LNG 2000 και αποδίδει “μόλις” 1500 άλογα, αλλά η είδηση είναι ότι είναι το πρώτο supercar που καταναλώνει φυσικό αέριο.

Φορά έναν αλουμινένιο V8 κινητήρα και καταναλώνοντας ένα μίγμα LNG (υγροποιημένο φυσικό αέριο) και CNG (συμπιεσμένο φυσικό αέριο) αποδίδει 1.500 άλογα. Μάλιστα οι μηχανικοί της Maxximus αναπτύσουν την έκδοση Prodigy η οποία θα αποδίδει 2.000 άλογα και θα καταναλώνει μόνο LNG.

Επιδόσεις του αυτοκινήτου ακόμη δεν έγιναν γνωστές μιας και το supercar ακόμη βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Επειδή ακόμη δεν έχουνε κυκλοφορήσει φωτογραφίες του, δες video και φωτογραφίες του G-Force κατά την διάρκεια δοκιμών και κατά την διάρκεια παρουσίασης του στο Las Vegas μαζί με την Playmate του 2010, Hope Dworaczyk.

[Πηγή: Carartmcmahan | via: inhabitat]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr