Έχεις σπορ αυτοκίνητο; Μπορεί να έχεις περισσότερες κατακτήσεις αλλά οι γυναίκες φαίνεται ότι σε βλέπουν ως μη κατάλληλο για μια μόνιμη σχέση ή γάμο. Αυτό έδειξε μια πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Τέξας και της Μινεσότα, στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 1.000 άτομα. Οι ερευνητές προσπάθησαν να διαπιστώσουν τι μηνύματα στέλνουν διάφορες συμπεριφορές.

Οι άνδρες φάνηκε ότι θα χρησιμοποιούσαν είδη πολυτελείας για να ρίξουν τις γυναίκες, όταν οι γυναίκες δεν θα επένδυαν σε ακριβά είδη για να τραβήξουν το βλέμμα των ανδρών.

Ειδικότερα όταν ένας άνδρας έχει στη κατοχή του ένα γρήγορο αυτοκίνητο, είναι ευκολότερο να εντυπωσιαστούν οι γυναίκες, αλλά οι ίδιες βλέπουν την σχέση αυτή ως εφήμερη και όχι ως μια σχέση που μπορεί να έχει διάρκεια και να φτάσει μέχρι το γάμο.

Πιο είναι το συμπέρασμα της έρευνας αυτής; Άμα θέλεις να έχεις πολλά one-night-stand πάρε γρήγορο αυτοκίνητο, αν πάλι θέλεις μόνιμη σχέση πάρε ένα Zastava. Δε ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα κάτι τέτοιο βέβαια, οπότε για πες μου και τη δική σου γνώμη!

[Πηγή: BBC | Photo Copyright: Aaron Nace @ FlickrThanks for the tip, Γιάννη!