Μόνο στη Ρωσία, το ασχημότερο Audi Coupe που έχεις δει ποτέ

Σχετικά άρθρα

Και όμως αυτό που βλέπεις δεν είναι photoshop αλλά πραγματικότητα. Ένας Ρώσος θέλησε να κάνει το δικό του Audi Coupe αφού μάλλον δεν είχε τα χρήματα για να πάρει ένα TT. Πήρε λοιπόν ένα σασί από ένα Audi 80 και αφού το κοντινέ λίγο, του έβαλε το μπροστά μέρος ενός Α4 και το πίσω ενός, προηγούμενης γενιάς, A6.

Βέβαια ως coupe αυτοκίνητο που είναι, έπρεπε να βάλει και όλα τα “απαραίτητα” αξεσουάρ, όπως spoiler, αεροτομή απλώστρα, ζάντες, πλαϊνές εισαγωγές αέρα, ηχοσύστημα 1000 watt και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς έτσι ώστε να αποτελειώσει το αυτοκίνητο.Μηχανικά φορά έναν κινητήρα 2.3-λίτρων αγνώστων περισσότερων στοιχείων ενώ το τιμόνι του Audi 80, αντικαταστάθηκε από ένα τιμόνι της BMW.

Μάλλον το βαρέθηκε όμως και είπε να του βάλει πωλητήριο. Αριστούργημα είπε είναι, γιατί να μην το πουλήσω; Πόσα χρήματα το ζητάει; 350.000 ρούβλια (€8.700 περίπου). Κελεπούρι λέμε.

[Πηγή: Carlifeblog]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...