Vettel: Είναι δύσκολα εδώ

Σχετικά άρθρα

Το ξεκίνημα του Sebastian Vettel στη φετινή σεζόν είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Ο Πρωταθλητής έχει 6 pole position, 5 νίκες και 2 δεύτερες θέσεις στα 7 πρώτα Grand Prix. Η RB7 είναι μονοθέσιο που ταιριάζει σε όλων των ειδών τις πίστες, αλλά ο Γερμανός δηλώνει πως αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τη Red Bull, καθώς οι 3 κορυφαίες ομάδες, Red Bull, McLaren και Ferrari είναι πολύ κοντά μεταξύ τους.

Είναι σημαντικό που είμαστε εδώ, είναι δύσκολα εδώ. Αλλάζει από πίστα σε πίστα, μερικές φορές η διαφορά είναι μεγαλύτερη, μερικές φορές πολύ μικρότερη. Πήγαμε στην Αυστραλία και ήμασταν πολύ ταχύτεροι από τους άλλους, έπειτα πήγαμε στη Μαλαισία και πιέσαμε σκληρά για να είμαστε στην pole position. Πέρασαν μόνο δύο βδομάδες και τίποτα δεν άλλαξε στο μονοθέσιο, ήταν απλά μια διαφορετική πίστα.

Μερικές φορές προσπαθείς να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα, πράγμα φυσιολογικό για την Παρασκευή. Δεν υπήρχαν μυστικά από εμάς σήμερα. Σήμερα το πρωί, ακολουθήσαμε διαφορετικό πρόγραμμα, αλλά το απόγευμα ήμασταν όπως τις προηγούμενες φορές. Ήταν πολύ κλειστή μάχη με τους χρόνους, αλλά είχα μια πολύ καλή αίσθηση στο αυτοκίνητο. Πολύ καλύτερα το απόγευμα, έτσι θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αύριο. Είχα ένα καλό αγώνα εδώ πέρυσι, αλλά ήταν δύσκολο με τον Lewis και τον Fernando, δεν αλλάζει από αγώνα σε αγώνα, αλλά θα δούμε.

Ο Super Star της RBR ρωτήθηκε και για την απαγόρευση της αλλαγής των ακραίων χαρτογραφήσεων και η απάντησή του ήταν η εξής:

Ήταν περίπου 5 δευτερόλεπτα (αστειευόμενος). Όχι, δεν μπορώ να πω ότι είναι είδηση για όλους να πάρουν κάποιες πληροφορίες, αλλά μπορώ μόνο να πω ότι θα επηρεαστούν όλοι όταν ο κανονισμός αλλάξει, αλλά δεν βλέπω να μας επηρεάσει περισσότερο από τους άλλους. Ίσως να εκπλαγώ, ίσως και όχι. Αλλά τι να κρίνω τώρα, δεν υπάρχει τίποτα που να φοβάμαι.

Στάχτη στα μάτια; Αληθινές δηλώσεις; Οψόμεθα…


[Πηγές: Red Bull Racing, BBC Sport | Photo Copyright: Red Bull Racing/Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...