Vettel: Τζάμπα ο ντόρος που έγινε

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται πως η απαγόρευση της αλλαγής των χαρτογραφήσεων του κινητήρα μετά το τέλος του 3ου σκέλους των κατατακτήριων δεν έχει επηρεάσει την κυριαρχία και την ταχύτητα της RB7 στον έναν γύρο έναντι των MP4-26 και 150° Italia. Ο Sebastian Vettel είναι για 7η φορά φέτος ο poleman, συνεπώς θα ξεκινήσει από την καλύτερη θέση τον αυριανό αγώνα, με στόχο να αυξήσει ακόμα περισσότερο το βαθμολογικό προβάδισμα από την δεύτερη θέση. Ο Γερμανός ξεκίνησε τις δηλώσεις του μιλώντας για το νέο κανονισμό. Δες τι δήλωσε:

Υπήρξε πολλή συζήτηση ερχόμενοι σε αυτό το GP σχετικά με τις αλλαγές στους κανονισμούς και θα υπάρξει πολλή συζήτηση πριν από το επόμενο. Νομίζω ότι όλοι θα χάσουν κάτι, αλλά ο κόσμος περιμένει από εμάς να χάσουμε περισσότερο από άλλες ομάδες, και αυτό είναι που διαφωνώ.

Συνολικά, ήταν μια πολύ καλή μέρα για εμάς. Είναι καλό να έχεις την πρώτη σειρά για την ομάδα σου, αλλά θα είναι ένας μεγάλος αγώνας αύριο. Είναι πάντα δύσκολα εδώ. Είναι μια δύσκολη πίστα, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές στροφές. Νομίζω ότι είναι 25 πριν να περάσουμε ξανά τη γραμμή, έτσι για να περάσεις σωστά από όλες αυτές είναι πολύ δύσκολο και για να κάνεις έναν τέλειο γύρο είναι αρκετά δύσκολο.

Νομίζω ότι ο πρώτος μου γύρος ήταν αρκετά καλός, ήμουν πολύ χαρούμενος και ο Mark ήταν προφανώς με τον δεύτερό του γύρο. Έτσι, είναι ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή θέση για να ξεκινήσουμε αύριο, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Red Bull Racing/Clive Rose/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...