Για άλλη μια φορά, ο Mark Webber ήταν πιο αργός από τον team-mate του. Ο 34χρονος ήταν ο μοναδικός από τους πρώτους που ολοκλήρωσε δύο γρήγορους γύρους, με στόχο, φυσικά, τη δεύτερη pole position, χωρίς, ωστόσο, να το καταφέρει, έτσι περιορίστηκε στη δεύτερη θέση. Ο Αυστραλός θα ξεκινήσει από βρώμικη πλευρά, και σίγουρα θα έχει τα μάτια του στους καθρέφτες του, καθώς, αν ο Lewis Hamilton ξεκινήσει καλά, σίγουρα θα του επιτεθεί. Οι δηλώσεις του:

Ήταν αρκετά καλός γύρος. Υπάρχουν τόσες πολλές στροφές εδώ, που θέλεις να περάσεις τέλεια από όλες σε όλους τους γύρους σου, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό και πρέπει να προσπαθήσεις να τις περάσεις όλες τέλεια όταν πρέπει. Δεν είχα τις πιο ομαλές κατατακτήριες, έτσι τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά για να βελτιωθώ. Ήξερα ότι υπήρχε περισσότερο να έρθει στο τελευταίο γύρο, απλά έπρεπε να τα κάνω όλα μαζί.

Ακόμα, δεν ήταν εύκολο, αλλά έκανα έναν καλό γύρο και ήμουν λίγο πιο γρήγορος στο τελευταίο sector. Ο Seb ήταν δυνατός και στο τέλος ήταν μια εξαιρετική μέρα για την ομάδα, μια απάντησε σε όλα όσα έλεγαν. Φυσικά, δεν υπάρχουν βαθμοί σήμερα, έτσι ανυπομονούμε για τον αυριανό αγώνα.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Red Bull Racing/Mark Thompson/Getty Images]