Βροχερό Silverstone θέλει ο Button

Σχετικά άρθρα

Η ικανότητα του Jenson Button στις μεικτές συνθήκες είναι εξαιρετική. Οι 3 νίκες που έχει κατακτήσει με τη McLaren σημειώθηκαν σε μεικτές συνθήκες και ο Βρετανός δεν έχει λόγο να μην θέλει βροχή στον ερχόμενο αγώνα του Silverstone. Επίσης, η στρατηγική της McLaren σε τέτοιες περιπτώσεις είναι παραδοσιακά πολύ καλή και ο Πρωταθλητής ξέρει πως είναι ένας τρόπος να νικήσει τις Red Bull, καθώς όλα αυτά σε συνδυασμό με την ταχύτητα της MP4-26 στο βρεγμένο οδόστρωμα δίνει περισσότερες ελπίδες στην ομάδα του Woking για την 3η φετινή της νίκη.

Συγνώμη, παιδιά, αλλά, αν βρέξει, δε θα είναι καλό για τους οπαδούς, αλλά θα είναι για μας, από άποψη ρυθμού στο βρεγμένο και αποτελέσματος, ο υγρός καιρός μπορεί να είναι καλός. Σίγουρα, το αναμειγνύει λίγο. Το μονοθέσιό μας φαίνεται να λειτουργεί καλά στο βρεγμένο. Το έχουμε αποδείξει κάποιες φορές και, αν δεις τον ρυθμό στη Βαλένθια, θα πεις ότι δεν ήμασταν καθόλου κοντά στις Red Bull.

Το αν πρόκειται να είναι το ίδιο όταν φτάσουμε στο Silverstone, καθώς έχουμε αλλαγές στο αυτοκίνητο και στους κανονισμούς, δεν το ξέρω. Ελπίζω πως όχι. Ελπίζω να έχουμε κάνει κάποιες καλές βελτιώσεις. Θα είναι δύσκολο να νικήσουμε τις Red Bull. Πάντα το ξέραμε αυτό, αλλά θα ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι μέχρι την Παρασκευή και τις ελεύθερες δοκιμές.


[Πηγή: Daily Express | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...