Εκπληκτική Replica του τιμονιού της Ferrari!

Σχετικά άρθρα

Είμαι σίγουρος ότι εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη θα ήθελαν να κρατήσουν στα χέρια τους το τιμόνι της Ferrari. Κι όμως, μπορεί να είσαι ένας από αυτούς. Βέβαια, για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να βάλεις αρκετά βαθιά το χέρι στη τσέπη, καθώς η Ferrari κατασκεύασε μια εξαιρετική Replica του τιμονιού της από το μονοθεσίου του 2011.

Το έξοχο αυτό δημιούργημα είναι κατασκευασμένο από ανθρακωνήματα, διαθέτει puddles και διακόπτες, όπως και το κανονικό τιμόνι της ιταλικής ομάδας. Δυστυχώς, μόνο 250 άτομα θα είναι οι κάτοχοί του και θα χρειαστεί να περάσουν 30 ημέρες από τη στιγμή της παραγγελίας για να το πιάσουν στα χέρια τους.

Για να είσαι και εσύ ένας από τους 250, θα πρέπει να δώσεις €1945.45, με τα έξοδα αποστολής να μην συμπεριλαμβάνονται. Φυσικά, η αγορά του συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας της Ferrari, μια δερμάτινη θήκη και ένα κάλυμμα για να το προφυλάσσεις από τη σκόνη. Ένα θα το ‘χεις, είναι λογικό να θες να το προσέχεις σαν τα μάτια σου!

[Πηγή: Ferrari Store]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...