Η McLaren κάνει αλλαγές τελευταίας στιγμής στην MP4-12C

Σχετικά άρθρα

Η McLaren έχει δεχτεί αρκετά αυστηρή κριτική για την MP4-12C από τον ειδικό τύπο, μιας και σχεδόν σε όλα τα συγκριτικά review που έγιναν, η Ferrari 458 Italia βγήκε καλύτερη από την McLaren MP4-12C. Για να διορθώσει την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί, ανακοίνωσε ότι θα κάνει μικρές αλλαγές σε όλα τα MP4-12C που έχει ήδη κατασκευάσει και σε αυτά που θα κατασκευάσει στο μέλλον, πριν αυτά παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, μιας και οι παραδόσεις ξεκινούν μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες.

Η κυριότερη αλλαγή είναι θέλει να περάσει περισσότερες αισθήσεις στον οδηγό και έτσι θα τοποθετήσει ένα νέο σύστημα στην εξάτμιση, που θα μεταφέρει περισσότερο ήχο μέσα στην καμπίνα. Ο λόγος που το κάνει αυτό ήταν ότι δέχτηκε αρκετά αυστηρές κριτικές σχετικά με το πόσο αθόρυβο είναι το εσωτερικό της, σε αντίθεση με την θορυβώδες 458 Italia. Αλλαγές δέχτηκε και το απόκριση του γκαζιού, κάνοντας το πιο άμεσο.

Επίσης έκανε αλλαγές και στα paddles, κάνοντας τα μαλακαότερα, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που παραπονέθηκαν ότι ήταν αρκετά σκληρά. Τέλος οι αλλαγές ολοκληρώνονται με μικρές βελτιώσεις στο σύστημα διεύθυνσης, ώστε αυτό να γίνει πιο άνετο.

Προσωπικά αυτές οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής δεν μου αρέσουν. Η McLaren έχει κάνει τόσα χρόνια δοκιμών για να βγάλει το αποτέλεσμα που παρουσίασε, αλλά φαίνεται ότι παίρνει σοβαρά την άποψη μερικών δημοσιογράφων, κάνοντας αυτές τις μικρές αλλαγές. Μακαρί να τους βγει σε καλό πάντως.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...