Δυνατότερο το νέο VW Golf GTI

Σχετικά άρθρα

Οι ειδήσεις σχετικά με την επερχόμενη 7η γενιά του Volkswagen Golf φαίνεται ότι θα γίνουν πολύ περισσότερες μέσα στο καλοκαίρι, μιας και το αυτοκίνητο ετοιμάζεται να περάσει στη παραγωγή. Μέχρι στιγμής έχουμε διαβάσει αρκετές λέπτομέρειες για τα μηχανικά του μέρη καθώς και ότι θα έχει πιο επθετική σχεδίαση.

Το Autocar αναφέρει ότι η GTI έκδοση του νέου Golf θα φορά τον 2.0-λιτρο TSI ο οποίος θα αναβαθμιστεί και θα αποδίδει 223 άλογα, όχι και τόσο μεγάλη διαφορά από τα 210 του τωρινού μοντέλου. Επιπλέον, τόσο το GTI όσο και η R έκδοση, θα φοράνε ένα νέο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό το οποίο θα βελτιώνει την οδηγική συμπεριφορά.

Τέλος το Autocar αναφέρει ότι η VW είναι πιθανότερο να βγάλει στη παραγωγή το one-off Golf R Cabrio που παρουσίασε στο φετινό Worthersee, παρά το Golf GTI Cabrio. Να θυμίσω ότι το Golf R Cabrio, μηχανικά, όπως και το Golf R, φορά τον δυνατό 2.0-λιτρο TFSI απόδοσης 270 ίππων με 350 Nm ροπής. Χάρη στην τετρακίνηση, τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 250 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Autocar | Photo Copyright: autozeitung.de]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr