Neale: Δε φεύγει από την προεδρία ο Whitmarsh

Σχετικά άρθρα

Μετά από το Grand Prix στο Silverstone, διάφορες φήμες άρχισαν να γράφονται για την αντικατάσταση του Martin Whitmarsh από τον Ron Dennis στην προεδρία της McLaren. Ωστόσο, η βρετανική ομάδα δε δίνει σημασία στα “παιχνίδια” των media, και ο Jonathan Neale, CEO της McLaren, δηλώνει πως ο Whitmarsh θα παραμείνει κανονικά στη θέση του.

Οι κατάλληλοι άνθρωποι που πρέπει να ρωτούν γι’ αυτό είναι οι άνθρωποι που έγραψαν το άρθρο. Ο Martin έχει κάνει φανταστική δουλειά για τη McLaren και τη FOTA. Μέχρι τον τελευταίο αγώνα, ήμασταν οι μόνοι που μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε τη Red Bull. Και οι δύο οδηγοί μας έχουν κερδίσει αγώνες.

Νομίζω ότι είναι απλά μέρος του τσίρκου των media και των προσδοκιών σε ένα Grand Prix της πατρίδας σου. Εμείς απλά το βλέπουμε, χαμογελάμε και προχωράμε. Δεν το παίρνω πολύ στα σοβαρά.

Σαφώς ο χαρακτήρας του Dennis είναι πιο δυναμικός, αλλά φαίνεται πως στη McLaren είναι πολύ ευχαριστημένοι με το έργο του Whitmarsh.

[Πηγή: Formula 1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr