Massa: Δε θα είναι εύκολος αγώνας

Σχετικά άρθρα

Η επίδοση του Felipe Massa σίγουρα δεν τον ευχαρίστησε, αφού ήταν κάτι λιγότερο από 5 δέκατα πιο αργός από τον team-mate του. Ο Βραζιλιάνος τονίζει ότι ο αγώνας δε θα είναι εύκολος και ότι, σε αντίθεση με τον Alonso, θέλει βροχή, διότι έχει επιλέξει μεγαλύτερη κλίσης στις πτέρυγες για να είναι γρήγορος σε περίπτωση βροχής. Ωστόσο, τονίζει ότι ο αγώνας δε θα είναι εύκολος και ότι έχουν πρόβλημα με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τη μέση γόμα.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτές τις κατατακτήριες, επειδή κάποια μονοθέσια ήταν ταχύτερα από εμάς. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη στην περίπτωση των Red Bull, αλλά σίγουρα είναι στη McLaren του Hamilton. Αύριο, θα στοχεύσουμε να κάνουμε το συνηθισμένο βήμα προς τα εμπρός στον αγώνα, αλλά ξέρουμε ότι δε θα είναι εύκολο. Σίγουρα, αν είχαμε η θερμοκρασία ήταν κατά 10 βαθμούς πιο υψηλή, δε θα είχα διαμαρτυρηθεί. Ειδικά με τη μέση γόμα, δυσκολευόμαστε λίγο και γι’ αυτό χρησιμοποίησα το πρώτο σετ μαλακών στο Q1. Σε αυτή την πίστα, η φθορά των ελαστικών είναι πολύ χαμηλή, έτσι δεν είχε μεγάλη επίπτωση, ούτε καν για τον αγώνα.

Ο μεγάλος άγνωστος παράγοντας για τον αγώνα θα είναι ο καιρός. Έχουμε τη μέγιστη δυνατή αεροδυναμική πίεση, πράγμα το οποίο θα πρέπει να μας βοηθήσει στον αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, στο βρεγμένο είναι ζωτικής σημασίας να εκμεταλλευτούμε τις περισσότερες από τις ευκαιρίες.

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...