Alonso: Μπράβο στον Hamilton και τη McLaren

Σχετικά άρθρα

Ο Fernando Alonso επέμενε πως η απόδοση και η νίκη της Ferrari στο Silverstone δεν ήταν πυροτέχνημα, και είχε δίκιο! Μπορεί η 150° Italia να μην ήταν άκρως ανταγωνιστική, αλλά στον αγώνα ο ρυθμός του ιταλικού μονοθεσίου ήταν καλύτερος, πράγμα που επέτρεψε στον “El Nano” να διεκδικήσει τη νίκη. Ωστόσο, ο Lewis Hamilton είχε άλλη άποψη, και ο Ισπανός συγχαίρει τον Βρετανό για την άψογη οδήγησή του.

Μετά από μια δεύτερη θέση σαν αυτή, είναι εύκολο να πω ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερα, αλλά είμαι ευχαριστημένος, παρόλα αυτά. Πρέπει να βελτιωθούμε στις κατατακτήριες, διότι έχουμε πολύ δυνατό ρυθμό και δε νομίζω ότι υπάρχει αμφισβήτηση γι’ αυτό. Όλα πήγαν καλά σήμερα, η εκκίνηση, τα pit stops, και η στρατηγική. Μας λείπε ακόμα κάτι τα Σάββατα, επειδή στις κατατακτήριες ήμασταν 3 ή 4 δέκατα μακριά, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και σε αυτό. Ο Hamilton ήταν πιο γρήγορος, έτσι μπράβο σε αυτόν και την ομάδα του. Όταν ήμουν πίσω του, πίεζα όσο περισσότερο μπορούσα, αλλά δεν μπορούσα να φτάσω πολύ κοντά. Ακόμα και όταν βγήκα μπροστά του, στο δεύτερο pit stop, δεν είχα πρόσφυση και κατάφερε να με περάσει από την εξωτερική. Αμέσως κατάφερε να χτίσει μια διαφορά μερικών δευτερολέπτων.

Ήμασταν σαφώς ανώτεροι από τις Red Bull, όσον αφορά την απόδοση και αυτό είναι σημαντικό, δεδομένου που ήμασταν στην αρχή του πρωταθλήματος. Αυτό δε σημαίνει ότι θα ισχύει και για τους αγώνες που έρχονται, αλλά η κατάσταση έχει γυρίσει το φυσιολογικό. Δεν κοιτάω τον βαθμολογικό πίνακα, αλλά εξαρτάται από το να τερματίζω πάντα στο βάθρο, ελπίζοντας ότι ο Vettel δε θα κάνει το ίδιο. Η ομάδα μου ζήτησε να σβήσω τον κινητήρα για προληπτικούς λόγους και ευτυχώς ο Mark ήταν δίπλα μου και σταμάτησε για να με πάρει. Δεν ξέρω πως ήξερε ότι απενεργοποίησα τον κινητήρα. Ίσως να ήταν συνδεδεμένος με την ενδοεπικοινωνία του μηχανικού μου!


[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα