Webber: Έκανα ό,τι μπορούσα

Σχετικά άρθρα

Για άλλη μια φορά ο Mark Webber δεν κατάφερε εκμεταλλευτεί την pole position. Ο Αυστραλός έκανε κακή εκκίνηση, χάνοντας τη θέση του από τον Lewis Hamilton. Το θέμα με τις εκκινήσεις εξακολουθεί να υπάρχει, και δεν φαίνεται να μπορεί να βρει εύκολα τη λύση. Ο 34χρονος πίεσε όσο περισσότερο μπορούσε, αλλά η ταχύτητα των Hamilton και Alonso δεν του επέτρεψε να πάρει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση του βάθρου. Αξίζει να αναφερθεί ότι για πρώτη φορά φέτος, ο Webber τερμάτισε μπροστά από τον Sebastian Vettel κάτι που είχε να κάνει από το Βελγικό Grand Prix του 2010, με νικητή και πάλι τον Hamilton!

Είμαι απογοητευμένος που δεν πήρα τη νίκη, αλλά είναι ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα. Στο τέλος έπρεπε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Ήμασταν στην πρωτοπορία στο μεσαίο κομμάτι του αγώνα, αλλά δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις αλλαγές των ελαστικών. Οδήγησα στο όριο, αλλά δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι και αυτό ήταν όλο. Ο Lewis μπορούσε να είναι μπροστά μας συνεχώς και ανταποκρινόταν στο ρυθμό μου, έτσι δεν μπορείς να κάνει διαφορά. Είχε καλή εκκίνηση και η δική μου δεν ήταν τόσο καλή, αλλά οι εκκινήσεις δεν είναι το κλειδί για τους τερματισμούς φέτος. Έκανα ό,τι μπορούσα, είχαμε μια πολύ δυνατή μάχη οι τρεις μας, πίεζα στο όριο, αλλά δεν υπήρχαν πολλά περισσότερα που μπορούσαμε να κάνουμε για τη νίκη. Είμαστε δυνατή ομάδα και θα επανέλθουμε. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: DIMITAR DILKOFF/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...