Domenicali: Ο Massa πρέπει να γίνει πιο σταθερός

Σχετικά άρθρα

Ο Stefano Domenicali, αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, αναφέρεται και για μια ακόμα φορά στον Felipe Massa, σε μια προσπάθεια να μας πείσει ότι ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει στο Maranello και το 2012, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, αλλά και να τονίσει πως ο 30χρονος πρέπει να βελτιωθεί, κυρίως όσον αφορά τον αγώνα, διότι εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ο Felipe θα είναι μαζί μας μέχρι και το 2012, δεν είναι κάτι νέο. Τον βλέπω να δουλεύει σκληρά και νομίζει ότι η απόδοσή του έχει ανέβει στους τελευταίους αγώνες. Είχε κάποιες ατυχίες, όπως στη Γερμανία, που ξεκίνησε καλά, αλλά κόλλησε μεταξύ μονοθεσίων στις πρώτες στροφές και τελικά έμεινε πίσω από τον Nico Rosberg.

Όταν ο Felipe έχει ένα καλό αυτοκίνητο, είναι πολύ δυνατός στον έναν γύρο. Τώρα πρέπει να γίνει πιο σταθερός, και είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ένα βήμα μπροστά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το 2012 ελπίζω ότι η διαφορά με τον Alonso θα μειωθεί. Ο Felipe αγωνίστηκε για να προσαρμοστεί με τις πιο σκληρές γόμες της Pirelli, οι οποίες δει ταιριάζουν στο οδηγικό του στυλ, αλλά αυτό πρέπει να είναι μικρό πρόβλημα τώρα.


[Πηγή: TotalRace]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...