Alonso: Δύσκολα τα συμπεράσματα

Σχετικά άρθρα

Ο Fernando Alonso έδειξε ιδιαίτερα στις ελεύθερες δοκιμές. Ο Ισπανός ήταν λίγο αργότερος από τον Mark Webber, αλλά τονίζει πως όλες οι κορυφαίες ομάδες είναι δυνατές και έτσι είναι δύσκολα τα συμπεράσματα. Επίσης, ο Ferni δηλώνει ότι έχει η αίσθηση του αίσθηση που είχε ήταν καλή, πράγμα σημαντικό για να δουλέψεις και να βελτιώσεις τις ρυθμίσεις ενός μονοθεσίου.

Παρόλο που έκανα λίγους γύρους στο στεγνό, η αρχική μου αίσθηση είναι θετική. Το μονοθέσιο έχει καλή ισορροπία και δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές που πρέπει να κάνουμε για το Σαββατοκύριακο. Σίγουρα, είναι πάντα δύσκολο να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα μετά από μια μέρα σαν κι αυτή, αλλά, όπως είπα στην αρχή, είμαστε καλά. Αυτό είναι σημαντικό, διότι ποτέ δεν είναι καλό να κάνεις πολλές αλλαγές στις ρυθμίσεις από την Παρασκευή στον Σάββατο, έτσι η δεύτερη μέρα είσαι σχεδόν στο σκοτάδι. Οι κύριοί μας αντίπαλοι είναι, επίσης, πολύ δυνατοί, από το λίγο που μπορούμε να δούμε. Η Red Bull έχει μεγάλες τελικές ταχύτητες και είναι ακόμα η ταχύτερη στον δεύτερο τομέα, πράγμα που δείχνει ότι είναι καλή σε όλα και η McLaren δείχνει, επίσης, καλή.

Για τον Michael; Δεν τον ξέρω καλά για να είμαι σε θέση να μιλήσω γι’ αυτόν σαν άτομο. Ως οδηγός, είναι ένας θρύλος. Ίσως αυτές τις μέρες να δέχεται κριτική στον Τύπο, αλλά ό,τι και να λέμε, εξακολουθεί να είναι πόλος έλξης και οι άνθρωποι φωνάζουν το όνομά του, πράγμα που δείχνει πόσο δημοφιλής είναι.


[Πηγή: Ferrari | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα