Κλικ για μεγέθυνση

Αυτό ήταν, η Infiniti έδωσε την πρώτη φωτογραφία της ειδικής έκδοσης του FX50 που ετοίμασε μαζί με τον Sebastian Vettel, που εδώ και μερικούς μήνες και πρεσβευτής της Infiniti. Οι Ιάπωνες δηλώνουν ότι το “πρωτότυπο” θα περάσει στη παραγωγή μέσα στον επόμενο χρόνο σε περιορισμένο αριθμό.

Ντεμπούτο θα κάνει στη Φρανκφούρτη όπου θα μάθουμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και επιδόσεις αλλά από τη φωτογραφία μπορούμε να πούμε ότι το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε γκρι ματ χρώμα, έχει carbon spoilers και αεροτομή, διαθέτει τη νέα γρίλια της εταιρίας, νέο μπροστά προφυλακτήρα με LED φώτα ημέρας, αεραγωγούς στα φτερά, λογότυπο του Vettel στα φτερά, πατά πάνω σε μεγάλες ζάντες αλουμινίου, έχει μαύρους καθρέπτες και από την οροφή έχουνε φύγει οι ράγες.

[Πηγή: Infiniti]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

SEBASTIAN VETTEL TO UNVEIL HIS PERFECT INFINITI

ROLLE, Switzerland (26 August 2011) – Infiniti today releases the first image of its concept car to star at the Frankfurt Motor Show on 13 September. It will be unveiled by the Infiniti FX driver who helped design it: reigning Formula One World Champion, Sebastian Vettel.

[/learn_more]