Button: Θέλω να υπογράψω για το 2012

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχει λόγος για να φύγει από τη McLaren, και ο Jenson Button το γνωρίζει και το δηλώνει δημόσια. Ο Βρετανός έχει τονίσει και το παρελθόν ότι θέλει να παραμείνει για περισσότερο χρόνια στη βρετανική ομάδα και τώρα λέει πως περιμένει από τη McLaren να του προτίνει την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Πρωταθλητής του 2009 δε θέλει να έχει μόνο έναν τίτλο στην καριέρα του και γνωρίζει ότι η ομάδα του Woking μπορεί να τον βοηθήσει να το πετύχει.

Ο Martin πρέπει να πει ναι κι εγώ θα πω ναι, διότι θέλω να μείνω εδώ τον επόμενο χρόνο. Θέλω να παλέψω για το πρωτάθλημα.

Στο Spa, ήταν ένας από τους οδηγούς που είχε την καλύτερη απόδοση, και πίστευει ότι θα μπορούσε να πάρει ακόμα περισσότερους βαθμούς, αν δεν είχε ξεκινήσει από τη 13η θέση.

Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το Σαββατοκύριακο, έτσι είναι απογοητευτικό. Αλλά δουλεύουμε μαζί και πηγαίνουμε στον επόμενο αγώνα για να κερδίσουμε.

Πλέον, ο Sebastian Vettel είναι 110 βαθμούς μπροστά από τον 31χρονο και αναγνωρίζει ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος όταν είσαι για το πρωτάθλημα, αλλά ο Mark, ο Lewis, ο Fernando κι εγώ δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Πρέπει να παλέψουμε, ειδικά όταν το Σάββατο και ο πρώτος γύρος δεν πηγαίνουν όπως ήταν προγραμματισμένα.


[Πηγή: PVM | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...