De la Rosa: Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει

Σχετικά άρθρα

Η νίκη του Sebastian Vettel στο Spa έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι φέτος ο Γερμανός θα κατακτήσει το δεύτερο του παγκόσμιο πρωτάθλημα. Απόλυτα λογικό, καθώς ο Seb απέχει 92 βαθμούς από τον Mark Webber, ο οποίος δε φαίνεται ιδιαίτερα απειλητικός, παρά τις δηλώσεις που έχει κάνει. Με τον Αυστραλό συμφωνεί και ο Jenson Button, ο οποίος αρνείται να παραδώσει τα όπλα στον 24χρονο.

Με τους δύο έμπειρους οδηγούς διαφωνεί ο Pedro de la Rosa. Ο δοκιμαστής της McLaren και της Sauber γράφει για το φετινό πρωτάθλημα:

Ίσως αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να ξεχάσουμε το Spa. Ίσως να είναι ακόμα η στιγμή για να ξεχάσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα των οδηγών. Ξεχνώντας τις αριθμομηχανές, και αποδεχόμενοι ότι υπάρχει ήδη ο νικητής αυτού του παγκοσμίου πρωταθλήματος, μπορούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το 2012 και πώς να αποφύγουμε με κάθε κόστος να επεκταθεί η κυριαρχία της Red Bull άλλη μία σεζόν.


[Πηγή: formulasantander | Photo Copyright: FRED DUFOUR/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...