Η Ferrari 458 Italia δεν είναι απλά ένα supercar αλλά σημείο αναφοράς στη κατηγορία του και όχι μόνο. Οι Ιταλοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατασκεύασαν ένα από τα καλύτερα και ομορφότερα supercar που έχει βγει ποτέ από το εργοστάσιο του Maranello.

Αρκετοί βελτιωτικοί οίκοι έχουνε βάλει το χεράκι τους για να τον κάνουν περισσότερο όμορφο και το ίδιο προσπαθεί να κάνει και ο Γάλλος Olivier Demangel ο οποίος με την βοήθεια του υπολογιστή “βελτίωσε” την 458 Ιtalia. Μέχρι στιγμής έχει κάνει 3 σχέδια, με το πρώτο να το ονομάζει 0.5 (το ασημί) στο οποίο έχει βάλει μερικά αεροδυναμικά βοηθήματα, στη συνέχεια ακολούθησε η έκδοση 1.0 η οποία έχει περισσότερα αεροδυναμικά καλούδια, ενώ πρόσφατα δημιούργησε την έκδοση 2.0 με την οποία θέλει να αποδώσει φόρο τιμής στην F40.

[tabs slidertype=”top tabs” fx=”slide”] [tabcontainer] [tabtext]Ferrari 458 Italia Tuning 1.0[/tabtext] [tabtext]Ferrari 458 Italia Tuning 2.0[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]

[Πηγή: Olivier Demangel]