Video: Δες τη κατασκευή ενός full size μεγέθους Ford Explorer απο Lego

Σχετικά άρθρα

Η Ford δημιούργησε ένα πλήρους μεγέθους αντίγραφο από τουβλάκια Lego του νέου της Explorer. Το “γλυπτό” δημιουργήθηκε από 22 σχεδιαστές και χρειάστηκαν 2.500 ώρες για την ολοκλήρωση του. Συνολικά, αποτελείται από 380.000 τουβλάκια και ζυγίζει 1.200 κιλά με μια αλουμινένια πλατφόρμα βάρους 348 κιλών να υποστηρίζει τη δημιουργία.

Η Ford έκανε το ντεμπούτο του Lego Explorer στο εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων στο Σικάγο πριν το στείλει στο νέο θεματικό πάρκο Legoland λίγο έξω από το Ορλάντο, της Φλόριντα. Το Explorer θα διασχίσει όλη τη προς το Ορλάντο μέσα σε ένα φορτηγό με διάφανες πλευρές έτσι να είναι ορατό κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Το μοντέλο έπειτα θα επιστρέψει στο Σικάγο όπου θα εκτεθεί στη Σχολή οδήγησης της Ford, όπου υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο μέρος για τα παιδιά ηλικίας μέχρι έξι να οδηγήσουν ηλεκτρικά οχήματα σε ταχύτητες έως και 5 χλμ/ώρα.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...