Η KIA δημοσίευσε αυτό το πολύ ενδιαφέρον διαφημιστικό βίντεο για το GT Concept που πρωτοπαρουσιάστηκε στη Φρανκφούρτη πριν 2 εβδομάδες. Το γιατί να γυρίσει η ΚΙΑ ένα διαφημιστικό βίντεο για ένα concept; Η απάντηση δεν θα μπορούσε να είναι πιο σαφής. H νοτιοκορεατική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να θέσει το GT στην παραγωγή, και αυτό είναι βασικά μια προεπισκόπηση του αγοραστικού της κοινού.

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι στοχεύει σε νέους που τους αρέσει η κοσμοπολίτικη ζωή και να παρευρίσκονται σε κοσμικά πάρτι αλλά δε μπορεί η τσέπη τους να να αντέξει μια Aston Martin Rapide για να κυκλοφορεί στη γαλλική Ριβιέρα. Είναι δηλαδή το αυτοκίνητου του “φτωχού” jet-setter που θέλει να ταξιδεύει σε όλα τα καυτά μέρη με τους φίλους του.

[Πηγή: KIA]

 • hellboy

  νομιζω οτι θα ειναι το πρωτο οχημα που θα εχει στανταρ καμερα/καθρεφτη!!!!!!!αν οντος ισχιει κατι τετοιο.
  πολλα μπραβο στην κια!!!!!!!

 • G Kal

  Προσωπικά, μου αρέσει παρα πολύ. Τώρα, αν ο jet setter είναι φτωχομπινεδιάρης, αν είναι ματσομαντράχαλος ή τετραπληγικός, εμένα δεν με ενδιαφέρει! Αν η kia βγάλει το κανονικό αμάξι πολύ κοντά στο concept του video, τότε θα είναι πολύ radical για την ιδία την kia και για το αγοραστικό κοινό. 

 • georgeiapwnas

  m aresei polu gt kia kai hyundai exoun balthei na aneboun poluu kai to petixenoun auto..