Μετά από το Grand Prix της Σιγκαπούρης, αυτό που έχει προκαλέσει περισσότερο ντόρο είναι το συμβάν μεταξύ των Lewis Hamilton και Felipe Massa. Ο Βρετανός ήταν και πάλι αρνητικό πρωταγωνιστής, καθώς χτύπησε με την πτέρυγά του το πίσω δεξί ελαστικό ελαστικό του Βραζιλιάνου, με αποτέλεσμα να κλατάρει, αλλά και να σπάσει η αεροτομή του οδηγού της McLaren. Ο 26χρονος έλαβε ποινή διέλευσης από το pit lane, διότι κατέστρεψε τον αγώνα του Massa.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το βίντεο με τα Highlights που έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο site της Formula 1, ακούγεται ο Rob Smedley, μηχανικός αγώνα του οδηγού της Scuderia, ο οποίος του λέει:

Ας κρατήσουμε τον Hamilton όσο πιο πολύ μπορούμε. Ας καταστρέψουμε τον αγώνα του όσο πιο πολύ μπορούμε. Πάμε, αγόρι!

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Massa έκανε επίτηδες κάποια κίνηση για να πέσει πάνω του ο “Billion Dollar Man”. Ο ρυθμός του Βρετανού ήταν πολύ καλός, και οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας προσπαθούσαν να εμψυχώσουν τον οδηγό τους. Σίγουρα, η “εντολή” αυτή είναι κάτι που θα συζητηθεί. Το θέμα δεν έχει τελειώσει, πάντως, καθώς οι οδηγοί θα συναντηθούν με τον Charlie Whiting στο Ιαπωνικό Grand Prix, για να συζητήσουν την οδηγική του συμπεριφορά εντός πίστας.

http://www.youtube.com/watch?v=8_6F0LG-s6g

[Πηγή: Formula 1]