Ο αντικαταστάτης της Ferrari Enzo θα έχει V12 κινητήρα και carbon σασί και θα παρουσιαστεί το 2012

Σχετικά άρθρα

O CEO της Ferrari, Amedeo Felisa, επιβεβαίωσε ότι ο αντικαταστάτης της Enzo θα διαθέτει έναν V12 κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, σασί από carbon καθώς και ένα υβριδικό σύστημα, το οποίο ακόμη βρίσκεται υπό εξέλιξη, και θα κάνει το ντεμπούτο του στο νέο hypercar της Ferrari. Τα υπόλοιπα μοντέλα της Ferrari θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν σασί αλουμινίου, αφού τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου όσον αφορά το βάρος είναι πολύ μικρά και τα κόστη είναι τεράστια συγκριτικά με το ανθρακόνημα για μοντέλα παραγωγής όπως η 458 Italia.

Επίσης πρόσθεσε ότι γίνονται δοκιμές σε υβριδικά αυτοκίνητα-πρωτότυπα και υπογράμμισε πως τα υβριδικά συστήματα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την βελτίωση της αποδοτικότητας κι όχι μόνο για την βελτίωση της επίδοσης, Τέλος δήλωσε ότι γνώση από συστήματα όπως το KERS της Formula 1, θα μπορούσαν να αποδειχθούν σχετικά και χρήσιμα σε αυτοκίνητα δρόμου. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2012.

[Πηγή: Insideline]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...