Η νέα BMW Σειράς 3 θα παρουσιαστεί στις 14 του Οκτώβρη live μέσω Facebook

Σχετικά άρθρα

To BMW Group θα παρουσιαστεί επίσημα τη νέα Σειρά 3 (F30) την Παρασκευή στις 14 Οκτωβρίου μέσω του live streaming που ετοίμασε στο Facebook, επιβεβαιώνοντας την προηγούμενη είδηση. Η νέα 3-αρα αναμένεται να είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις και πιο αποδοτική, ενώ για πρώτη φορά θα αποκτήσει και υβριδική έκδοση. Στιλιστικά την έχουμε δει σε renderings αλλά και σε spy φωτογραφίες χωρίς καμουφλάζ, και έτσι ξέρουμε το πως θα είναι.

Μηχανικά η BMW θα εφοδιάσει τη νέα 3-αρα με τετρακύλινδρους turbo κινητήρες και μόνο ένας θα είναι εξακύλινδρος. Entry-level μοντέλο θα είναι η 316i η οποία θα αποδίδει 136 άλογα και θα κοστίζει €29.000 στη Γερμανία. Επόμενη έκδοση θα είναι η 320i απόδοσης 184 ίππων ενώ η 328i αποδίδει 245 άλογα. Ο μόνος εξακύλινδρος κινητήρας θα είναι ο 3.0-λιτρος twin-turbo της 335i απόδοσης 306 ίππων.

Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα υπάρχουν 2.0-λιτρες turbo εκδόσεις με την 316d να αποδίδει 115 άλογα ενώ η 325d θα αντικατασταθεί από την 323d. Αργότερα ίσως τοποθετηθεί και έναν 3.0-λιτρος πετρελαιοκινητήρας.

Η υβριδική έκδοση Active Hybrid θα φορά τον 3.0-λιτρο πετρελαιοκινητήρα που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που θα αποδίδει συνολικά 340 άλογα. Οι πωλήσεις της νέας BMW Σειράς 3 αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη άνοιξη. Η μόνη απορία που μένει είναι να δούμε σε πια έκθεση θα κάνει ντεμπούτο.

Την Παρασκευή στις 16.00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας BMW Σειράς 3 και μπορείς να δεις την παρουσίαση ζωντανά από εδώ.

[Πηγή: Facebook BMW Group]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...