Λεπτομέρειες για τη νέα BMW Σειράς 3

Σχετικά άρθρα

Μετά το spy video της νέας M3 κυκλοφόρησαν νέες λεπτομέρειες από την νέα γενιά της BMW Σειράς 3. Το Γερμανικό Auto Bild αναφέρει ότι το αυτοκίνητο θα κάνει ντεμπούτο σύντομα, στις 14 Οκτωβρίου στο Μόναχο.

Μηχανικά η BMW θα εφοδιάσει τη νέα 3-αρα με τετρακύλινδρους turbo κινητήρες και μόνο ένας θα είναι εξακύλινδρος. Entry-level μοντέλο θα είναι η 316i η οποία θα αποδίδει 136 άλογα και θα κοστίζει €29.000 στη Γερμανία. Επόμενη έκδοση θα είναι η 320i απόδοσης 184 ίππων ενώ η 328i αποδίδει 245 άλογα. Ο μόνος εξακύλινδρος κινητήρας θα είναι ο 3.0-λιτρος twin-turbo της 335i απόδοσης 306 ίππων.

Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα υπάρχουν 2.0-λιτρες turbo εκδόσεις με την 316d να αποδίδει 115 άλογα ενώ η 325d θα αντικατασταθεί από την 323d. Αργότερα ίσως τοποθετηθεί και έναν 3.0-λιτρος πετρελαιοκινητήρας.

Η υβριδική έκδοση Active Hybrid θα φορά τον 3.0-λιτρο πετρελαιοκινητήρα που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που θα αποδίδει συνολικά 340 άλογα. Οι πωλήσεις της νέας BMW Σειράς 3 αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη άνοιξη. Η μόνη απορία που μένει είναι να δούμε σε πια έκθεση θα κάνει ντεμπούτο.

[Πηγή: Auto Bild | Photos Renderings: Wild Speed]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...