Video: Ο Chris Harris οδηγεί στο Nurburgring το Lexus LFA Nurburgring Package

Σχετικά άρθρα

Ο Chris Harris του Αγγλικού EVO, πήρε ένα Lexus LFA Nurburgring Package και το οδήγησε στο Nurburgring. Ο Harris ήταν ο πρώτος που έγραψε στο Twitter του ότι ο Akira Iida έγραψε ταχύτερο χρόνο (7:14.64) στο Ring, και φαντάζομαι ότι το video αυτό είναι από εκείνη την ημέρα.

Να θυμίσω ότι το LFA Nurburgring Package θα βγει στην παραγωγή σε 50 κομμάτια από τη συνολική παραγωγή των 500ων LFA. Είναι track-focused και το πακέτο περιλαμβάνει κάποια νέα αεροδυναμικά βοηθήματα και μία τεράστια πίσω αεροτομή κατασκευασμένη από carbon ώστε να παράγει την απαραίτητη κάθετη αεροδυναμική δύναμη βελτιώνοντας έτσι την οδηγική συμπεριφορά.

Από μηχανικής πλευράς διαθέτει νέες σκληρότερες αναρτήσεις με την ιπποδύναμη του 4.8 λίτρων V10 κινητήρα, να έχει ανέβει κατά 10 άλογα (562 στο σύνολο). Τέλος το κιβώτιο έχει δεχτεί και αυτό ρυθμίσεις με τις αλλαγές να γίνονται πλέον κατά 50 εκατοστά του δευτερολέπτου γρηγορότερες. Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 3.7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα να μην αλλάζει σε σχέση με την απλή, αγγίζοντας τα 325 χλμ/ώρα.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...