Ο Chris Harris του Αγγλικού EVO, πήρε ένα Lexus LFA Nurburgring Package και το οδήγησε στο Nurburgring. Ο Harris ήταν ο πρώτος που έγραψε στο Twitter του ότι ο Akira Iida έγραψε ταχύτερο χρόνο (7:14.64) στο Ring, και φαντάζομαι ότι το video αυτό είναι από εκείνη την ημέρα.

Να θυμίσω ότι το LFA Nurburgring Package θα βγει στην παραγωγή σε 50 κομμάτια από τη συνολική παραγωγή των 500ων LFA. Είναι track-focused και το πακέτο περιλαμβάνει κάποια νέα αεροδυναμικά βοηθήματα και μία τεράστια πίσω αεροτομή κατασκευασμένη από carbon ώστε να παράγει την απαραίτητη κάθετη αεροδυναμική δύναμη βελτιώνοντας έτσι την οδηγική συμπεριφορά.

Από μηχανικής πλευράς διαθέτει νέες σκληρότερες αναρτήσεις με την ιπποδύναμη του 4.8 λίτρων V10 κινητήρα, να έχει ανέβει κατά 10 άλογα (562 στο σύνολο). Τέλος το κιβώτιο έχει δεχτεί και αυτό ρυθμίσεις με τις αλλαγές να γίνονται πλέον κατά 50 εκατοστά του δευτερολέπτου γρηγορότερες. Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 3.7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα να μην αλλάζει σε σχέση με την απλή, αγγίζοντας τα 325 χλμ/ώρα.

[Πηγή: YouTube]