Το Lexus LFA Nurburgring Package διέλυσε το ρεκόρ στο Nurburgring για μοντέλα παραγωγής, κάνοντας 7:14

Σχετικά άρθρα

Από χθες το μεσημέρι το internet έχει πάρει φωτιά σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι το Lexus LFA Nurburgring Package έκανε τον ταχύτερο γύρο στο Nurburgring Nordschleife για μοντέλο παραγωγής. Τα νέα κυκλοφόρησαν από τον Chris Harris, τον συντάκτη του EVO Magazine, ο οποίος στο Twitter του,έγραψε ότι ο δοκιμαστής οδηγός της Lexus, Akira Iida οδηγώντας το  LFA Nurburgring Package στην πράσινη κόλαση έκανε χρόνο 7:14, 4 ολόκληρα δευτερόλεπτα γρηγορότερα από τον χρόνο της Porsche 911 GT2 RS η οποία έχει γράψει παλαιότερα 7:18.

Εκτός του ότι το LFA Nurburgring Package παίρνει τον τίτλο του γρηγορότερου αυτοκινήτου παραγωγής στη διάσημη πίστα, κατάφερε και μπήκε στο Top 5 όλων αυτοκινήτων πίσω από τα Pagani Zonda R, Ferrari 599XX, Radical SR8 LM και Gumpert Apollo Speed. Για την ιστορία να πω ότι το FA Nuburgring Package είχε κάνει χρόνο 7:22.85 πριν από μερικούς μήνες για “ζέσταμα”. Σίγουρα θα κυκλοφορήσει σχετικό video αν αληθεύει η είδηση.

[Πηγή: Lexus Enthusiast]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...